Tuborg novi generalni pokrovitelj i službeno pivo Mostar Summer Festa

MSF

Tuborg novi generalni pokrovitelj i službeno pivo Mostar Summer Festa

03 Mar 2024 No Comment 301 Views

Tuborg je od ove godine generalni pokrovitelj i službeno pivo najvrućeg muzičkog bh festivala – Mostar Summer Festa. Poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce, izvođače i muzička događanja, Tuborg ovog ljeta podiže MSF doživljaj na novu razinu. Vrhunsko Tuborg pivo donosi osvježenje užarenoj festivalskoj atmosferi i vrelom mostarskom ljetu.

”Važan muzički festival koji podržava regionalne izvođače, donosi vrhunski lineup različitih žanrova i posjetiteljima nudi dobru zabavu, ove godine bit će realiziran pod generalnim pokroviteljstvom Tuborga, što nas izuzetno raduje. Tuborg je brend koji kroz različite projekte ulaže u razvoj muzike i domaćih muzičkih izvođača, a kroz sponzorstva i zanimljive aktivacije prisutan je na svim vodećim dešavanjima širom BiH. Uz dobru zabavu koju garantiraju vodeća muzička imena na Mostar Summer Festu, publici, osim uz Tuborg, osvježenje donosimo i s ostalim portfolijem koji čine: Carlsberg, Blanc 1664 i Somersby.” poručili su iz kompanije Carlsberg BH.

Mostar Summer Fest održat će se od 27.6. do 29.6. na terenu SC Kantarevac i ponovno će okupiti najaktualnija imena domaće i regionalne muzičke scene. Kroz tri festivalska dana nastupit će Galija, Zabranjeno pušenje, URBAN & 4, Zoster, Laka, Edo Maajka, Marčelo & Band, dok će se po prvi put MSF publici predstaviti Mile Kekin, M.O.R.T., Matija Cvek & The Funkensteins, Hiljson Mandela, Crni Cerak & Lacku, Mimi Mercedez, KUD Kuvajt i Jufkamental.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i uživajte u najboljem provodu ovog ljeta uz Tuborg i Mostar Summer Fest.

Sve detaljne informacije pratite na službenoj stranici festivala te Facebook i Instagram kanalima festivala.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *