O Festivalu

Što je MOSTAR SUMMER FEST?

MOSTAR SUMMER FEST je glazbeni festival koji u tri dana trajanja okuplja najvažnija imena regionalne glazbene scene različitih urbanih žanrova: od rock, alt rock, pop, alt pop, hip hop, trap, reggae, funk, punk, crossover, pa sve do electro izričaja. Festival je zamišljen kao cjelodnevno urbano kulturno događanje uz naglasak na večernje koncerte s ciljem da obogati kulturnu scenu grada Mostara kao centra Hercegovine.

 

Naša misija je glazbom kao univerzalnim jezikom ujediniti sve ljude pozitivnih vibracija, potaknuti ih na veći društveni angažman i na neophodnost vlastite aktivacije za dobrobit društva u cjelini.

 

Što je cilj MOSTAR SUMMER FEST-a?

Cilj MOSTAR SUMMER FEST-a je obogatiti kulturnu scenu kako grada Mostara tako i cijele Bosne i Hercegovine te uz osmijeh i glazbu povezati ljude iz cijele regije. Višegodišnjim uspješnim djelovanjem, u gradu koji je sjecište kultura kroz vjekove, ovim festivalom želimo pozicionirati Mostar kao nezaobilaznu turističku destinaciju, te poslati razglednicu zajedništva u svijet, a u trajan zalog ostaviti sliku mladih koji uživaju u glazbi, druže se, razmjenjuju iskustva i kuju planove za bolje sutra Mostara i cijele Bosne i Hercegovine. Sigurni smo da ćemo dobrom organizacijom MOSTAR SUMMER FEST-a i potporom uz pomoć koje ćemo angažirati respektabilna glazbena imena regije dovesti Mostar na festivalsku kartu regije te pored kulturne obogatiti i turističku ponudu grada, a mladima dati priliku da svoj glas Mostaru 21. stoljeća daju kroz odličnu urbanu glazbu i zabavu na MOSTAR SUMMER FEST-u.

Datum i mjesto održavanja?

Ovogodišnji Summer Fest će se održati 2/3/4.9.2021. godine u centru grada na terenu SC Kantarevac.

Tko nastupa na MOSTAR SUMMER FEST-u 2021.?

Ove godine nastupaju: Lineup