O Festivalu

Što je MOSTAR SUMMER FEST?

MOSTAR SUMMER FEST je glazbeni festival koji u tri dana trajanja okuplja najvažnija imena regionalne glazbene scene različitih urbanih žanrova: od rock, alt rock, pop, alt pop, hip hop, trap, reggae, funk, punk, crossover, pa sve do electro izričaja. Festival je zamišljen kao cjelodnevno urbano kulturno događanje uz naglasak na večernje koncerte s ciljem da obogati kulturnu scenu grada Mostara kao centra Hercegovine.

 

Mostaru kao srcu Hercegovine i sjecištu kultura kroz vjekove, MOSTAR SUMMER FEST u trajan zalog ostavlja sliku sretnih ljudi koji zajednički uživaju u glazbi, druže se, razmjenjuju iskustva i kuju planove za bolje sutra Mostara i Bosne i Hercegovine.

 

Naša misija je glazbom kao univerzalnim jezikom ujediniti sve ljude pozitivnih vibracija, potaknuti ih na veći društveni angažman i na neophodnost vlastite aktivacije za dobrobit društva u cjelini.

Što je cilj MOSTAR SUMMER FEST-a?

Cilj MOSTAR SUMMER FEST-a je obogatiti kulturnu scenu grada Mostara kao centra Hercegovine koji (još uvijek!) nema ljetni festival koji će privući značajan broj posjetitelja iz cijele regije Hercegovine, a i šire. Mostaru kao srcu Hercegovine i sjecištu kultura kroz vjekove, ovim festivalom želimo u trajan zalog ostaviti sliku mladih koji zajednički uživaju u glazbi, druže se, razmjenjuju iskustva i kuju planove za bolje sutra Mostara i Bosne i Hercegovine. Cilj je glazbom kao univerzalnim jezikom ujediniti mlade, potaknuti ih na veći društveni angažman i na neophodnost vlastitog angažmana za dobrobit društva u cjelini. Sigurni smo da ćemo dobrom organizacijom MOSTAR SUMMER FEST-a i potporom uz pomoć koje ćemo angažirati respektabilna glazbena imena regije dovesti Mostar na festivalsku kartu regije te pored kulturne obogatiti i turističku ponudu grada, a mladima dati priliku da svoj glas Mostaru 21. stoljeća daju kroz odličnu urbanu glazbu i zabavu na MOSTAR SUMMER FEST-u.

Datum i mjesto održavanja?

Ovogodišnji Summer Fest će se održati na mostarskom sajmu, 27 / 28 / 29.6.2019. u čarobnoj industrijskoj zoni (Mostarski sajam)

Tko nastupa na MOSTAR SUMMER FEST-u 2019.?

Ove godine nastupaju: Line-up