FAQ

1. Gdje se održava Mostar Summer Fest 2021?
Ovogodišnji Mostar Summer Fest vraća se u centar grada, na teren SC Kantarevac, a time smo bliži i dostupniji našim posjetiteljima. KAKO DO FESTIVALA

2. Tko nastupa na Mostar Summer Festu 2021?

Izvođače koji nastupaju ove godine možete pratiti na linku -> LINE-UP

3. Koliko koštaju ulaznice za Mostar Summer Fest 2021?
Prvu festivalsku večer, u četvrtak (2.9.) ulaz na festival je slobodan! Za ostale dvije večeri festivala petak i subotu (3.9. i 4.9.) u prodaji su festivalske ulaznice po cijeni od 35 KM. Moguće je kupiti i jednodnevne ulaznice (za petak i/ili subotu) po cijeni od 20 KM, s naznakom da se po navedenoj cijeni mogu kupiti isključivo prije početka festivala. Na dane festivala, dakle, od četvrtka 2.9. bit će moguće kupiti samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM.

4. Gdje se mogu kupiti ulaznice za Mostar Summer Fest 2021?

Ulaznice se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra, online preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba. Popis prodajnih mjesta možete vidjeti na -> LISTA AGENCIJA

5. Mogu li se ulaznice kupiti na dane Festivala?

Na dane Festivala se mogu kupiti samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM i dostupne su samo pred početak Festivala (od 17:00h do 00:00h) na ulazu u Festivalsku zonu. Ulaznice je moguće kupiti samo gotovinom.

6. Mogu li se ulaznice kupiti na ulazu na Festival?
Ulaznice se mogu kupiti na ulazu na Festival u vremenu od 17:00h do 00:00h na dane Festivala.

7. U koliko sati Festival počinje?
Festivalska vrata se otvaraju od 18:00h.

8. Kada nastupa koji izvođač na Mostar Summer Fest 2021?
Satnice nastupa izvođača će biti objavljene nekoliko dana prije početka Festivala na stranici mostarsummerfest.com, kao i na službenoj Facebook i Instagram stranici Festivala.

9. Mogu li nakon ulaska u Festivalsku zonu izaći, a zatim ponovno ući s istom ulaznicom?
Na Festivalu vrijedi pravilo jednog ulaska. Nakon što jednom uđete u Festivalsku zonu pa napustite zonu, ako želite opet ući morat ćete kupiti novu ulaznicu.

10. Kako mogu doći do lokacije Festivala?
Ovogodišnji Mostar Summer Fest vraća se u centar grada, na teren SC Kantarevac te do Festivala možete prošetati, doći osobnim prijevoznim sredstvom ili taksijem.

11. Postoji li ispred Festivalske zone parking?
U neposrednoj blizini SC Kantarevca postoji više parking opcija na kojem možete ostaviti svoje prijevozno sredstvo (parking u blizini Španjolskog trga, parking kod Franjevačke crkve, parking Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače, parking Gradske Vijećnice…)

12. Koji je način plaćanja na Festivalu?
Na Festivalu je plaćanje moguće isključivo u festivalskim bonovima. Novac je moguće zamijeniti za bonove na za to predviđenim mjestima koja će biti jasno naznačena unutar festivalske zone.

13. Izgubljeno i nađeno na Festivalu?
Jeste li izgubili neku vrijednu imovinu u Festivalskoj zoni? Ili ste pronašli nečiju izgubljenu vrijednost?

Najprije preporučujemo da vodite brigu o sebi i svojim stvarima, ali i o drugim posjetiteljima festivala i njihovoj vrijednoj imovini.

Ako ste nešto izgubili ili pronašli za vrijeme festivala savjetujemo da se prvo obratite na INFO PULT Mostar Summer Festa. Ukoliko imate sreće, moguće je da je Vaša vrijednost već pronađena i možete ju odmah preuzeti.

Ako ste pronašli nečiju vrijednu imovinu, donošenjem pronađene stvari na INFO PULT olakšat ćete korake pronalaska izgubljenih predmeta.

Ako vas sreća ne posluži na festivalu, svakako nam obratite preko maila [email protected] ili nam pišite u inbox na službenoj Facebook ili Instagram stranici.

Pravila ponašanja

Pregled posjetitelja i njihovih stvari bit će obavljeni zbog osobne sigurnosti posjetitelja.

Posjetitelj pristaje da kao dio publike bude snimljen zvučno i/ili slikovno te da nastali materijali mogu biti korišteni u svrhu promocije festivala bez vremenskih i prostornih ograničenja.

Osobama u vidno alkoholiziranom stanju i maloljetnicima alkohol neće biti poslužen.

Ne odgovaramo za izgubljene ili ukradene stvari.

Organizator ima pravo zabraniti ulaz svakom posjetitelju za kojeg se smatra da bi mogao ugroziti sigurnost posjetitelja ili prouzročiti probleme. Ulaznice se ne smiju koristiti u marketinške svrhe osim uz pismeno odobrenje organizatora. Svaki pokušaj kršenja navedenog ograničenja bit će pravno sankcioniran.

Posjetitelji parkiraju vozila na vlastiti rizik.

Jednom kupljena ulaznica ne može se vratiti, osim u slučaju otkazivanja cijelog festivala od strane organizatora, i to u vremenskom periodu i pod uvjetima koje propisuje organizator. Molimo posjetitelje da čuvaju kupljenu ulaznicu.

Povrat sredstava od kupljenih ulaznica nije moguć u slučaju potpunog ili djelomičnog otkazivanja festivala uzrokovanog višom silom kao što su loše vrijeme, elementarne nepogode, požar, bolest izvođača, prestanak rada zračnih luka, rat, policijske, gradske ili državne odluke o prekidu održavanja festivala ili bilo koje druge pojave koja leži izvan moći organizatora.

Organizator zadržava pravo otkazivanja festivala u slučaju nemogućnosti logističke provedbe i realizacije istog radi više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakve ozljede, oštećenja, gubitke ili bilo kakve druge troškove koji su nastali kao posljedica više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju otkazivanja ili skraćivanja festivala koje je uzrokovano višom silom.

Organizator zadržava pravo promjene programa i satnice.

Festivalska ulaznica, kao i jednodnevne, vrijede za jednog posjetitelja i omogućavaju jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 18h do 03h.

Uništena, potrgana ili na bilo koji drugi način oštećena ulaznica, vaučer ili akreditacija smatrat će se kao nevažeći. Glasna glazba može oštetiti vaš sluh.

DOZVOLJENO JE:

 • unošenje prtljage (ruksaka)
 • unošenje kabanica
 • unošenje sunčanih naočala
 • unošenje mobilnih telefona
 • unošenje cigareta i upaljača

ZABRANJENO JE:

 • unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima
 • unošenje kamera i profesionalnih fotoaparata bez dozvole organizatora
 • unošenje narkotika
 • unošenje lako zapaljivih goriva, pirotehničkih i eksplozivnih sredstava
 • dovođenje kućnih ljubimaca
 • paljenje vatre
 • oštećivanje festivalske infrastrukture i prirodnog okoliša – trganje grana, penjanje na stabla, građevine, rušenje stabala, uništavanje zelenih površina isl.
 • unošenje oružja, kišobrana, projektila i drugih oštrih predmeta (uključujući selfie-stickove) koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja