FAQ

1. Gdje se održava Mostar Summer Fest 2020?
Mostar Summer Fest se održava u čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara, točnije na platou između dvije sale Mostarskog sajma. Točnu lokaciju možete pogledati na sljedećem linku -> KAKO DO SAJMA

2. Tko nastupa na Mostar Summer Festu 2020?

Izvođače koji nastupaju ove godine možete pratiti na linku -> LINE-UP

3. Što je  e-MOtion stage?
Mostar Summer Fest je na svom petom izdanju festivala 2017. godine predstavio drugu glazbenu pozornicu naziva e-MOtion stage. Na e-MOtion stageu imamo priliku čuti izvođače elektronske glazbe.

4. Koliko koštaju ulaznice za Mostar Summer Fest 2020?

Festivalska ulaznica za tri dana Mostar Summer Festa je po cijeni od 29 KM (18.3.-24.3.), 39 KM (25.3.-7.6.) i 49 KM (8.6.-24.6.), a jednodnevna ulaznica je po cijeni od 15 KM (1.5.-7.6.) i 20 KM (8.6.-27.6.).

5. Gdje se mogu kupiti ulaznice za Mostar Summer Fest 2020?

Ulaznice se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra, online preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba. Popis prodajnih mjesta možete vidjeti na -> LISTA AGENCIJA

6. Mogu li se ulaznice kupiti na dane Festivala?
Na dane Festivala se mogu kupiti samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM i dostupne su samo pred početak Festivala (od 18h do 02:00h) na ulazu u Festivalsku zonu. Ulaznice je moguće kupiti samo gotovinom.

7. Mogu li se ulaznice kupiti na ulazu na Festival?
Ulaznice se mogu kupiti na ulazu na Festival u vremenu od 18h do 02:00h na dane Festivala.

8. U koliko sati Festival počinje?
Festivalska vrata se otvaraju od 18:00h.

9. Kada nastupa koji izvođač na Mostar Summer Fest 2020?
Satnice nastupa izvođača će biti objavljene nekoliko dana prije početka Festivala na stranici www.mostarsummerfest.com, kao i na službenoj Facebook stranici Festivala.

10. Mogu li nakon ulaska u Festivalsku zonu izaći, a zatim ponovno ući s istom ulaznicom?
Na Festivalu vrijedi pravilo jednog ulaska. Nakon što jednom uđete u Festivalsku zonu pa napustite zonu, ako želite opet ući morat ćete kupiti novu ulaznicu.

11. Kako mogu doći do čarobne industrijske zone u kojoj se održava Festival?
Do Festivala možete doći osobnim prijevoznim sredstvom, taksijem ili besplatnim festivalskim autobusom.

 

12. Kako mogu doći besplatnim autobusom na Festival?
Sve večeri Festivala od 18:00h do 04:00h će biti osiguran festivalski autobus koji će voziti kružno na relaciji Španjolski trg (Mostar) – Festivalska zona. Dovoljno je da dođete na Španjolski trg i sačekate Festivalski autobus koji će vas odvesti na Mostar Summer Fest.

 

13. Postoji li ispred Festivalske zone parking?
Prije ulaza na Festivalsku zonu postoji veliki parking na kojem možete ostaviti svoje prijevozno sredstvo.

 

14. Koji je način plaćanja na Festivalu?
Na Festivalu je plaćanje moguće isključivo u festivalskim bonovima. Novac je moguće zamijeniti za bonove na za to predviđenim mjestima koja se nalaze s desne i lijeve strane CHILL OUT zone koja vas čeka nakon što prođete kroz Festivalska vrata.

 

15. Izgubljeno i nađeno na Festivalu?
Jeste li izgubili neku vrijednu imovinu u Festivalskoj zoni? Ili ste pronašli nečiju izgubljenu vrijednost?

Svakako preporučujemo da vodite brigu o sebi i svojim stvarima, ali i o drugim posjetiteljima festivala i njihovoj vrijednoj imovini. Ukoliko ste nešto izgubili  ili pronašli za vrijeme festivala svakako se može obratiti na INFO PULT Mostar Summer Festa.

Ukoliko imate sreće možda je Vaša vrijednost već nađena, te ju možete odmah preuzeti ili pomoći nekome da pronađe svoju imovinu.

Ako vas sreća ne posluži na festivalu, svakako nam se možete obratiti preko maila [email protected] ili nam pišite u inbox na službenoj facebook ili instagram stranici.

Pravila ponašanja

Pregled posjetitelja i njihovih stvari bit će obavljeni zbog osobne sigurnosti posjetitelja.

Posjetitelj pristaje da kao dio publike bude snimljen zvučno i/ili slikovno te da nastali materijali mogu biti korišteni u svrhu promocije festivala bez vremenskih i prostornih ograničenja.

Osobama u vidno alkoholiziranom stanju i maloljetnicima alkohol neće biti poslužen.

Ne odgovaramo za izgubljene ili ukradene stvari.

Organizator ima pravo zabraniti ulaz svakom posjetitelju za kojeg se smatra da bi mogao ugroziti sigurnost posjetitelja ili prouzročiti probleme. Ulaznice se ne smiju koristiti u marketinške svrhe osim uz pismeno odobrenje organizatora. Svaki pokušaj kršenja navedenog ograničenja bit će pravno sankcioniran.

Posjetitelji parkiraju vozila na vlastiti rizik.

Jednom kupljena ulaznica ne može se vratiti, osim u slučaju otkazivanja cijelog festivala od strane organizatora, i to u vremenskom periodu i pod uvjetima koje propisuje organizator. Molimo posjetitelje da čuvaju kupljenu ulaznicu.

Povrat sredstava od kupljenih ulaznica nije moguć u slučaju potpunog ili djelomičnog otkazivanja festivala uzrokovanog višom silom kao što su loše vrijeme, elementarne nepogode, požar, bolest izvođača, prestanak rada zračnih luka, rat, policijske, gradske ili državne odluke o prekidu održavanja festivala ili bilo koje druge pojave koja leži izvan moći organizatora.

Organizator zadržava pravo otkazivanja festivala u slučaju nemogućnosti logističke provedbe i realizacije istog radi više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakve ozljede, oštećenja, gubitke ili bilo kakve druge troškove koji su nastali kao posljedica više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju otkazivanja ili skraćivanja festivala koje je uzrokovano višom silom.

Organizator zadržava pravo promjene programa i satnice.

Festivalska ulaznica, kao i jednodnevne, vrijede za jednog posjetitelja i omogućavaju jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 18h do 03h.

Uništena, potrgana ili na bilo koji drugi način oštećena ulaznica, vaučer ili akreditacija smatrat će se kao nevažeći. Glasna glazba može oštetiti vaš sluh.

DOZVOLJENO JE:

 • unošenje prtljage (ruksaka)
 • unošenje kabanica
 • unošenje sunčanih naočala
 • unošenje mobilnih telefona
 • unošenje cigareta i upaljača

ZABRANJENO JE:

 • unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima
 • unošenje kamera i profesionalnih fotoaparata bez dozvole organizatora
 • unošenje narkotika
 • unošenje lako zapaljivih goriva, pirotehničkih i eksplozivnih sredstava
 • dovođenje kućnih ljubimaca
 • paljenje vatre
 • oštećivanje festivalske infrastrukture i prirodnog okoliša – trganje grana, penjanje na stabla, građevine, rušenje stabala, uništavanje zelenih površina isl.
 • unošenje oružja, kišobrana, projektila i drugih oštrih predmeta (uključujući selfie-stickove) koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja