FAQ

1. Gdje se održava Mostar Summer Fest 2024?

Ovogodišnji Mostar Summer Fest održava se u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac. KAKO DO FESTIVALA

2. Tko nastupa na Mostar Summer Festu 2024?

Izvođače koji nastupaju ove godine možete pronaći na poveznici -> LINEUP

3. Koliko koštaju ulaznice za Mostar Summer Fest 2024?

Ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala dostupne na poveznici -> ULAZNICE

4. Gdje se mogu kupiti ulaznice za Mostar Summer Fest 2024?

Ulaznice se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra, online preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba. Popis prodajnih mjesta možete vidjeti na -> LISTA AGENCIJA

5. Mogu li se ulaznice kupiti na dane Festivala?

Na dane festivala mogu se kupiti isključivo jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM.
Ulaznice su dostupne online putem sustava kupikartu.ba, info pultu Mepas Mall-a, te na ulazu u festivalsku zonu. Ulaznice na ulazu u festivalsku zonu moguće je kupiti samo gotovinom.

6. Mogu li se ulaznice kupiti na ulazu na Festival?

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu na festival od 19 sati do 24 sata na dane festivala.

7. Postoji li dobna granica za ulaz na festival?

Sve osobe, bez obzira na dob, dobrodošle su na festival.

Djeca do 10 godina starosti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili skrbnika) s važećom ulaznicom za festival imaju besplatan ulaz na festivalsku lokaciju.

8. U koliko sati festival počinje?

Festivalska vrata se otvaraju u 19 sati.

9. Kada nastupa koji izvođač na Mostar Summer Fest 2024?

Satnice nastupa izvođača će biti objavljene nekoliko dana prije početka festivala na stranici www.mostarsummerfest.com, kao i na službenim Facebook i Instagram kanalima festivala.

10. Mogu li nakon ulaska u festivalsku zonu izaći, a zatim ponovno ući s istom ulaznicom?

Na festivalu vrijedi pravilo JEDNOG ULASKA. Nakon što jednom uđete u festivalsku zonu, ako napustite zonu i želite ponovo ući, ulazak će biti moguć samo uz kupovinu nove ulaznice.

11. Kako mogu doći do lokacije festivala?

Festival se održava u centru grada na terenu SC Kantarevac, te do festivala možete prošetati, doći osobnim prijevoznim sredstvom, javnim prijevozom ili taksijem.

12. Postoji li ispred festivalske zone parking?

U neposrednoj blizini SC Kantarevca postoji više parking opcija na kojem možete ostaviti svoje prijevozno sredstvo (parking u blizini Španjolskog trga, parking kod Franjevačke crkve, parking Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, parking Gradske Vijećnice…)

13. Koji je način plaćanja na festivalu?

Plaćanje na festivalu bit će moguće isključivo festivalskim bezgotovinskim karticama.
Festivalsku karticu na koju ćete položiti željeni iznos možete preuzeti na za to predviđenim mjestima koja će biti jasno naznačena unutar festivalske zone.
Festivalsku karticu za plaćanje koristite sva tri dana festivala.
U bilo kojem trenutku tijekom festivala karticu možete dopuniti sa željenim iznosom novca, a nepotrošeni iznos refundirati na pultu za izdavanje kartica. Refundaciju preostalog iznosa s festivalske kartice možete izvršiti najdalje do završetka festivala u subotu 29.6. do 3 sata poslije ponoći. Naknadna refundacija neće biti moguća.
Organizatori festivala nisu odgovorni za izgubljene ili uništene festivalske kartice.
Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje festivalskom karticom omogućuje potpuni užitak u čarima festivala.

14. Izgubljeno i nađeno na festivalu?

Jeste li izgubili neku vrijednu imovinu u festivalskoj zoni? Ili ste pronašli nečiju izgubljenu vrijednost?
Najprije preporučujemo da vodite brigu o sebi i svojim stvarima, ali i o drugim posjetiteljima festivala i njihovoj vrijednoj imovini.
Ako ste nešto izgubili ili pronašli za vrijeme festivala savjetujemo da se prvo obratite na INFO PULT Mostar Summer Festa. Ukoliko imate sreće, moguće je da je vrijednost već pronađena i možete ju odmah preuzeti. Ako ste pronašli nečiju vrijednu imovinu, donošenjem pronađene stvari na INFO PULT olakšat ćete korake pronalaska izgubljenih predmeta.
Ako vas sreća ne posluži na festivalu, svakako nam obratite preko maila [email protected] ili nam pišite u inbox na službenim festivalskim Facebook ili Instagram kanalima.

Pravila ponašanja

Pregled posjetitelja i njihovih stvari bit će obavljeni zbog osobne sigurnosti posjetitelja.

Posjetitelj pristaje da kao dio publike bude snimljen zvučno i/ili slikovno te da nastali materijali mogu biti korišteni u svrhu promocije festivala bez vremenskih i prostornih ograničenja.

Osobama u vidno alkoholiziranom stanju i maloljetnicima alkohol neće biti poslužen.

Ne odgovaramo za izgubljene ili ukradene stvari.

Organizator ima pravo zabraniti ulaz svakom posjetitelju za kojeg se smatra da bi mogao ugroziti sigurnost posjetitelja ili prouzročiti probleme. Ulaznice se ne smiju koristiti u marketinške svrhe osim uz pismeno odobrenje organizatora. Svaki pokušaj kršenja navedenog ograničenja bit će pravno sankcioniran.

Posjetitelji parkiraju vozila na vlastiti rizik.

Jednom kupljena ulaznica ne može se vratiti, osim u slučaju otkazivanja cijelog festivala od strane organizatora, i to u vremenskom periodu i pod uvjetima koje propisuje organizator. Molimo posjetitelje da čuvaju kupljenu ulaznicu.

Povrat sredstava od kupljenih ulaznica nije moguć u slučaju potpunog ili djelomičnog otkazivanja festivala uzrokovanog višom silom kao što su loše vrijeme, elementarne nepogode, požar, bolest izvođača, prestanak rada zračnih luka, rat, policijske, gradske ili državne odluke o prekidu održavanja festivala ili bilo koje druge pojave koja leži izvan moći organizatora.

Organizator zadržava pravo otkazivanja festivala u slučaju nemogućnosti logističke provedbe i realizacije istog radi više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakve ozljede, oštećenja, gubitke ili bilo kakve druge troškove koji su nastali kao posljedica više sile.

Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju otkazivanja ili skraćivanja festivala koje je uzrokovano višom silom.

Organizator zadržava pravo promjene programa i satnice.

Festivalska ulaznica, kao i jednodnevne, vrijede za jednog posjetitelja i omogućavaju jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 19 sati do 2 sata poslije ponoći.

Uništena, potrgana ili na bilo koji drugi način oštećena ulaznica, vaučer ili akreditacija smatrat će se kao nevažeći. Glasna glazba može oštetiti vaš sluh.

DOZVOLJENO JE:

 • unošenje prtljage (ruksaka)
 • unošenje kabanica
 • unošenje sunčanih naočala
 • unošenje mobilnih telefona
 • unošenje cigareta i upaljača

ZABRANJENO JE:

 • unošenje hrane, bezalkoholnih i alkoholnih pića u staklenim, plastičnim ili limenim pakiranjima
 • unošenje kamera i profesionalnih fotoaparata bez dozvole organizatora
 • unošenje narkotika
 • unošenje lako zapaljivih goriva, pirotehničkih i eksplozivnih sredstava
 • dovođenje kućnih ljubimaca
 • paljenje vatre
 • oštećivanje festivalske infrastrukture i prirodnog okoliša – trganje grana, penjanje na stabla, građevine, rušenje stabala, uništavanje zelenih površina isl.
 • unošenje oružja, kišobrana, projektila i drugih oštrih predmeta (uključujući selfie-stickove) koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja