Euforična i krcata druga večer Mostar Summer Festa

MSF

Euforična i krcata druga večer Mostar Summer Festa

07 Jul 2023 No Comment 637 Views

Lineup od sinoć na Mostar Summer Festu: Pava, Buč Kesidi, Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V. Jasno da nije moglo biti nego: spektakularno. Savršena pozivnica za subotnju finalnu noć.

Uvod u festivalsku večer je bio nježni pop Pave na tragu Norah Jones. Mlada mostarska kantautorica je tridesetominutnim setom bila idealan uvod u prvo veliko ime večeri – Buč Kesidi. A Bučevci? Publika je curila po asfaltu dok je bend tkao profinjeni set numerama s Euforije i s nadolazećeg albuma.

Atmosfera je očekivano došla do svog vrhunca kad je stage preuzeo nositelj žutog mjeseca i svirač tišine – jedan jedini Bajaga. Ako su na Buču curili po asfaltu, publika je Bajagi ”jela iz ruke”, pjevajući s neponovljivim beogradski šmekerom naizust svaki stih.
Bogata druga večer Mostar Summer Festa je potom krenula svom finalu. Let 3 jedan je od onih bendova koje MSF-ovci gotive. To se dokazalo i ovim spektakularnim nastupom, koji se završio hiperjakim bisom na kojem su Riječani otprašili kultnog Profesora Jakova i aktualnu Mame ŠČ!

Emocijama nabijenu drugu večer festivala je fenomenalnim nastupom završio Vojko V. Bio je to jedan od nastupa za pamćenje. Oduševljena publika je svaku pjesmu pjevala u duetu s Vojkom, doslovce: stih Vojko – stih publika, da bi na završnoj Ne može publika zaista bila rame uz rame s Vojkom. Dogodio se otkačeni stage invasion od nekih stotinjak ljudi. Raspašoj za kraj večeri koja je bila vrh!

”Đuskanje uvijek pomaže”, bio je jedan od transparenata euforične publike. Ne možemo se više složiti.

Program subotnje finalne večeri otvara Andra Kiddo, mlada banjalučka electropop senzacija, potom stage preuzima Grše, najtraženije rap ime u regiji. Nakon njih i nakon godina čekanja spektakl se nastavlja s Goranom Baretom & Majkama, da bi finale cijelog festivala pripalo najjačim regionalnim bangerima – Krankšvesteru.

Program festivala počinje otvaranjem kapija u 19 sati, a ulaznice je moguće kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba, svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH, kao i na ulazu u festivalsku zonu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *