Urban & 4 – otkazano

MSF

Urban & 4 – otkazano

06 Jun 2023 No Comment 590 Views

Dragi MSF-ovci, obavještavamo vas da URBAN & 4 nisu mogućnosti nastupiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu zbog zdravstvenog stanja jednog od članova benda.

Organizacija Mostar Summer Festa, zajedno sa svim članovima benda Urban & 4, upućuje isprike svima koji su upravo zbog ovog nastupa odlučili posjetiti posljednju festivalsku večer Mostar Summer Festa. Vjerujemo da ćemo sljedeće godine na istom ovom našem festivalu realizirati planirani nastup.

Svi koji žele vratiti ulaznice od subote, kupljene na info pultu Mepas Malla i dobiti novac natrag ili zamijeniti ulaznice za neki od prva dva festivalska dana, to mogu učiniti na punktu ‘Ulaznice’ ispred festivalske zone:
29.6. od 19 sati do 24 sata
30.6. od 19 sati do 24 sata
1.7. od 17 sati do 19 sati

Za ulaznice kupljene online putem sustava kupikartu.ba povrat novca moguće je izvršiti slanjem zahtjeva za povrat novca na mail [email protected]

Za ulaznice kupljene na nekom od prodajnih mjesta agencije kupikartu.ba uz zahtjev je potrebno dostaviti i fotografiju ili scan ulaznice, ime, prezime i transakcijski broj računa na koji će biti izvršen povrat novca.

Rok za slanje zahtjeva je do subote 1.7. do 19 sati.

Unaprijed hvala na razumijevanju i podršci.
Vaš Mostar Summer Fest

Video izjava: Damir Urban

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *