Mostar Summer Fest – jednodnevne ulaznice u prodaji!

MSF

Mostar Summer Fest – jednodnevne ulaznice u prodaji!

05 May 2023 No Comment 206 Views

Znate li tko je nositelj žutog mjeseca i svirač tišine? A ljevoruka electropop disco rock senzacija? A koji to punkeri voze zlatnog traktora? Ako ste na ova pitanja odgovorili: Bajaga, Buč Kesidi i Let 3, onda ste sigurno fanovi Mostar Summer Festa i dolazite na SC Kantarevac od 29.6. do 1.7.2023. A sasvim sigurno u svako doba noći znate lineup ovogodišnjeg festa naizust: Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V, Goran Bare i Majke, Urban & 4, Buč Kesidi, Helem nejse, Brkovi, Zoster, Krankšvester, Krešo Bengalka, Grše, Adra Kiddo i Pava.

Ako pak niste u mogućnosti doći na sva tri dana festivala, za tebe i ekipu smo od danas spremili jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 25 KM.

Podsjećamo da su u prodaji i Early Bird festivalske ulaznice po cijeni od 49 KM s uštedom od čak 46%. Festivalske ulaznice po aktualnoj cijeni u prodaji su do 18.6. ili do isteka zaliha.

Uštedite odmah jer na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, dok će cijena jednodnevnih ulaznica iznositi 30 KM.
Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, a s nekoliko klikova možete ih jednostavno kupiti putem servisa kupikartu.ba i drugim prodajnim mjestima servisa širom BiH.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i ovog ljeta zajedno stvarajmo najljepše uspomene na Mostar Summer Festu.

Sve informacije pratite na službenoj stranici, te Facebook i Instagram kanalima festivala.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *