Budi dio MSF-a, budi volonter na festu!

MSF

Budi dio MSF-a, budi volonter na festu!

05 May 2023 No Comment 355 Views

Bajaga i Instruktori, Goran Bare i Majke, Vojko V, Let 3, Urban&4, Zoster, Brkovi, Buč Kesidi, Helem Nejse, Krešo Bengalka, Krankšvester, Grše, Andra Kiddo, Pava. 14 izvođača, 14 koncerata, 14 žurki za pamćenje na ovogodišnjem izdanju 11. Mostar Summer Festa.

Kako bi te žurke i cjelokupni festival za kraj lipnja/juna bili u potpunosti spremni, organizacijski tim (Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ) je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz MSF program volontiranja.

Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu. Stoga, ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

• veseli te rad u timu,
• imaš 18 ili više godina,
• ne smeta ti zaprljati se,
• krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i točnosti,
• prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
• želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

• adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone, itd.,
• promocija festivala putem flyera, isl.,
• briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da kroz najviše 200 riječi napišeš (uz obavezno navođenje osnovnih podataka: puno ime i prezime, dob, mjesto prebivališta, fakultet/škola koji/u pohađaš, broj telefona) i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka i uz svoju fotografiju napisano pošalješ u inbox službene Facebook ili Instagram stranice.

Natječaj je otvoren od 8.5.2023. do 16.5.2023. (utorak) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.

Budi dio MSF-a, budi volonter na festu i stvaraj sebi najljepše ljetne uspomene.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *