Objavljena satnica 10. Mostar Summer Festa, festivalske ulaznice dostupne još danas i sutra

MSF

Objavljena satnica 10. Mostar Summer Festa, festivalske ulaznice dostupne još danas i sutra

08 Aug 2022 No Comment 853 Views

Mostar već odiše festivalskom energijom i još nas samo dva dana dijele do 10. Mostar Summer Fest-a koji će se održati 4., 5. i 6.8. na SC Kantarevac. Festivalske kapije otvaraju se širom u četvrtak 4.8. u 19h.

Spremite se za fantastičan koncertni program tijekom tri festivalske večeri, a točne satnice nastupa donosimo u nastavku:

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 49 KM, kao i jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM. Festivalske ulaznice su u prodaji još samo danas i sutra, zato ne čekaj više i osiguraj si povoljniju ulaznicu.

Napominjemo da na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a svi koji se u posljednjem trenu odluče pridružiti festivalskom karavanu, jednodnevne ulaznice mogu kupiti na ulazu u festivalsku zonu po cijeni od 30 KM.

Ulaznice se mogu kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH.

Podsjećamo da je prve festivalske večeri u četvrtak 4.8. ulaz slobodan. Besplatnu večer svim posjetiteljima daruje Mostar Summer Fest u suradnji s Gradom Mostarom i Europskom Unijom kroz projekt Open City Mostar.

Vidimo se na najvrućem Mostar Summer Festu do sada.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *