Jednodnevne ulaznice u prodaji

MSF

Jednodnevne ulaznice u prodaji

06 Jun 2022 No Comment 747 Views

Od danas su u prodaji jednodnevne ulaznice putem sustava kupikartu.ba , te fizički na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Jasno je da se prvi vikend osmog mjeseca svakim danom opasno bliži, a time i početak 10. jubilarnog Mostar Summer Festa koji će se održati 4., 5. i 6. 8. 2022. na terenu Sportskog centra Kantarevac u Mostaru.

Prljavo Kazalište, Galija, Psihomodo Pop, pojačani Repetitorom, imena su koja ne treba posebno predstavljati, a predvode gitarsku postavu festivala. Hip hop postavu ove godine čine nepokolebljivi Smoke Mardeljano, Frenkie, Kontra & Indigo, Krankšvester i Živac Maradona.

Buč Kesidi, Z++ i Muha zapečatili su svoje mjesto na regionalnim festivalima, a ove godine ih premijerno slušamo i na Mostar Summer Festu. Irski folk ritam donose beogradski Kelti Orthodox Celts, nostalgiju i duh istinskog EKV-a će pružiti EKV project band Deca iz vode, dok lokalna podrška stiže u obliku Sm4llpox-a koji će stage okupirati s modernim alter rockom.

Jednodnevne ulaznice ugrabite po cijeni od 25 KM ili festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 39 KM uz uštedu od 35%. Festivalske ulaznice po aktualnoj cijeni u prodaji su do 15.7. ili do isteka zaliha.

Uštedite odmah jer na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, dok će cijena jednodnevnih ulaznica iznositi 30 KM.

Napominjemo da je prve festivalske večeri u četvrtak 4.8. ulaz slobodan. Besplatnu večer svim posjetiteljima daruje Mostar Summer Fest u suradnji s Gradom Mostarom i Europskom Unijom kroz projekt Open City Mostar.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se na najvrućem Mostar Summer Festu do sada.

Sve informacije o festivalu osim na festivalskoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com, možete pratiti i na službenim FACEBOOK INSTAGRAM kanalima.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *