Mostar Summer Fest slavi 10 godina!

MSF

Mostar Summer Fest slavi 10 godina!

05 May 2022 No Comment 1207 Views

I slavi ih jako i sa stilom! Sjajno ljeto je pred nama jer kombinacija mladosti i iskustva donosi provjereni stari i moderni novi zvuk u Mostar i Bosnu i Hercegovinu. Muziku i ljeto i sunce ove godine raširenih ruku dočekujemo 4., 5. i 6. kolovoza/augusta u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac, gdje se održava 10-ti po redu Mostar Summer Fest u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ.

Prljavo Kazalište, Galija, Psihomodo Pop, pojačani  glasnim i moćnim Repetitorom i ljevorukim electro-disco-indie rock duom Buč Kesidijem, predvode gitarsku postavu festivala. Hip hop postavu ove godine predvode beskompromisni Smoke Mardeljano, Krankšvester, Frenkie, Kontra & Indigo i Živac Maradona, a moderni zvuk koji je zapalio regiju donose Z++ i Muha. Plesa neće nedostajati uz irski ritam Orthodox Celtsa, nostalgiju i duh istinskog EKV-a će pružiti EKV project band Deca iz vode, dok će Sm4llpox stage okupirati s modernim alter rockom.

Prve festivalske večeri, u četvrtak 4.8., ulaz će biti BESPLATAN za sve posjetitelje. Već od danas najbrža i najvjernija festivalska publika u prodaji može naći Early Bird festivalske ulaznice, po promotivnoj cijeni od samo 29 KM. Ponuda traje 7 dana ili do isteka zaliha, a kupnjom ovih ulaznica štedite 52%! Budite jako brzi i odmah osigurajte svoje ulaznice putem sustava kupikartu.ba

Stavite datume u svoje kalendare, kupite ulaznice na vrijeme i vidimo se na najvrućem Mostar Summer Fest do sada.

Za sve detaljnije informacije pratite službenu stranicu festivala www.mostarsummerfest.com, kao i FACEBOOK  i INSTAGRAM kanale.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *