Uživaj u ljetnim uspomenama uz Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2021

MSF

Uživaj u ljetnim uspomenama uz Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2021

01 Jan 2022 No Comment 1002 Views

Ljeto smo prošle godine ispratili fenomenalnim izdanjem Mostar Summer Festa koji iz godine u godinu okuplja najbolja regionalna imena. Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka i Helem Nejse samo su neki od izvođača koji su vrelo mostarsko ljeto zagrijali do usijanja i pružili nam ono što nam svima treba: ljubav, bliskost i toplinu.

Ni pomjeranje datuma niti promjena lokacije i neizvjesnost nisu pokolebali vjernu MSF publiku da u velikom broju pohrli iz svih dijelova regije na nezaboravno trodnevno festarenje, gdje su se u jedan glas slavili sloboda i život, kao da je sve po starom i uobičajenom.

Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2021 je tu da zaokruži ljetne uspomene i podsjeti nas na bezbrižne trenutke sreće koje smo doživjeli ljetos u Mostaru. Za sve vas koji niste bili u mogućnosti da budete dio ove nevjerojatne priče, Official Aftermovie 2021 je najbolja pozivnica da Mostar Summer Fest 2022 stavite na listu fantastičnih iskustava za iduće ljeto.

  1. jubilarno izdanje festivala održat će se 4., 5. i 6.8.2022. godine na terenu SC Kantarevac, a ograničen broj ulaznica po najpovoljnijim cijenama za ranoranioce uskoro će biti pušten u prodaju.

Za više informacija pratite službenu stranicu festivala www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

S nestrpljenjem iščekujemo da ponovo uživamo u ljetnoj avanturi i festivalskoj energiji.

U nastavku pogledajte samo mali dio sjajne atmosfere s prošlogodišnjeg Mostar Summer Festa i počnite planirati ljeto.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *