Večeras počinje 9. Mostar Summer Fest

MSF

Večeras počinje 9. Mostar Summer Fest

09 Sep 2021 No Comment 1034 Views

Našu regiju već danima trese ljetna groznica zvana Mostar Summer Fest, jer devetu godinu zaredom organizatori u Mostaru pripremaju trodnevni festivalski spektakl.

Večeras počinje deveto izdanje open-air festivala Mostar Summer Fest na kojem će u sljedeća tri dana nastupiti 12 najboljih regionalnih izvođača. Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Grše, Cunami Flo, Činčila i Josip Palameta su dobro poznata lica i glasovi koja ne smijete propustiti. Željni koncerata, s nestrpljenjem ih dočekujemo kad se festivalske kapije Mostar Summer Festa napokon otvore večeras u 18:00h.

Program i satnicu pogledajte u nastavku:

Pored glazbenog programa vrhunske produkcije organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na Mostar Summer Festu dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je Festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima Festa. Neki od sadržaja u Chill out zoni su performans plesa na svili, oslikavanje privremenih tetovaža, Rakija, Red Bull i Cocktail korner, a tu su i Žuja pub i Žuja chill-out zona, te Gastro korner i Slatki kutak. Tu je i službeni fan shop powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg Mostar Summer Festa. U svojoj novoj majici ćete se moći fotografirati na selfie tornju koji vas diže u zrak visoko iznad publike i zabilježiti nezaboravne fotografije. U festivalskoj zoni nećete moći zaobići ni hrpu društvenih igara, te Jana vitamin zonu, IQ mobile zonu gdje ćete igrajući igre moći osvojiti odlične mobitele, te fantastični Jameson korner u kojem ćete pronaći i barbera koji će vam rado urediti bradu.

Festivalske ulaznice više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM možete kupiti isključivo na ulazu u festivalsku zonu. Podsjećamo da je večeras, prvu festivalsku večer ulaz na Festival slobodan.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

Iz Organizacijskog tima kažu da je sve spremno. Hercegovci ne dopuštaju ljetu da se izvuče tako lako, zato ne propustite ovu trodnevnu zabavu na kojoj ćemo se nakon toliko vremena konačno sastati da bi zajedno ispratili ljeto.

Slavimo život na Mostar Summer Festu ispod festivalskih zastavica. Vidimo se!

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *