Vojko V i Frenkie, Kontra i Indigo grandiozno obilježili treću i zadnju večer Mostar Summer Festa!

MSF

Vojko V i Frenkie, Kontra i Indigo grandiozno obilježili treću i zadnju večer Mostar Summer Festa!

06 Jun 2019 No Comment 2576 Views

Zadnja i treća večer Mostar Summer Festa  apsolutno je opravdala razlog odluke festivala da traje jedan dan duže.

Ovu subotu su čarobnu industrijsku zonu  prodrmale rime Vojka V i Frenkie, Kontre i Indiga. Energija koja se dogodila s publikom je nešto što se uistinu rijetko viđa. MSF publika je ostvarila genijalnu komunikaciju s ovim izvođačima, te su svi skupa pjevali, plesali, energično vikali i na kraju napravili usudimo se reći, ‘bolesno’ dobru atmosferu.

Frenkie, Kontra i Indigo su publiku uveli u hipnozu svojim rimama i dokazali da pomiču granice balkanskog hip-hopa. Svojim nastupom su i više nego dobro pripremili teren, te su reakcija publike bila fenomenalne.

Vojko V je koncert obilježio trenutkom kada je izveo dvije djevojke na main stage, te su na pjesmu „Popaj“  radile sklekove, čime je Vojko očarao, kao i hitovima „Kako to, Ne može, Zovi čovika , Ceca u Parizu“ , a da te stihove svi već odavno znaju od riječi do riječi, ne treba ni govoriti. Nastup je završen freestyle rimama koje dokazuju Vojkinu kreativnu moć i dobru improvizaciju.

Prije ove hip-hop senzacije od početka večeri bili smo okruženi rock zvucima Kande, Kodže i Nebojše, koji su publiku fino uveli za klasično dobre i jake Partibrejkerse, koji su svojim nastupom, iako možda pomalo umorni, dokazali status legende regionalne rock scene. Mostarski majstor čežnje Sanel Marić Mara ove je subote svojom svirkom otvorio main stage, i pokazao uistinu jednu jaku koncertnu postavu koju čeka dobra budućnost.

Ništa manje bitno i energično nije bilo ni na hej! e-MOtion stageu jer ono što se dogodilo jučer vrijedno je pamćenja, a ovaj stage je pokazao koliko je samo jaka regionalna elektronska scena, te da je takve publike sve više i više. Odlično zagrijavanje su odradili Battric i Mivu, Avoid aka Vladimir Ačić je sa sobom ponio val zarazne energije i rasplesao sve prisutne, a  nakon setova techno junakinje Sugar Lobby i odličnog Ilije Đokovića mogli smo slobodno potvrditi da jesu velike DJ zvijezde. Ovogodišnji OPEN-AIR party elektronske glazbe završen je nastupom Alena Milivojevića do sitnih jutarnjih sati.

Iza nas su tri fenomenalne večeri i polako se opraštamo od još jednog i najjačeg izdanja Mostar Summer Festa. Uz obećanje da se vidimo i dogodine, poručujemo svima da je ljeto tek sada službeno počelo!

Do narednog Festa, FEEL YR V:BE! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *