Ekstaza na prvoj večeri Mostar Summer Festa!

MSF

Ekstaza na prvoj večeri Mostar Summer Festa!

06 Jun 2019 No Comment 2271 Views

Sedmo izdanje Mostar Summer Festa otvoreno je sinoć u čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara. I dok je sunce bilo visoko pozicionirano, zastavice su vijorile, a festivalska vrata su bila otvorena za sve posjetitelje od 18h, kako bi se već polako mogli zagrijati u različitim CHILL – OUT cornerima i biti spremni za nastupe svojih omiljenih izvođača.

Kao što je i najavljeno, u chill-outu je apsolutni hit među posjetiteljima bio ‘BAGJUMP’ i neonske boje, te face painting za kojim je MSF publika poludjela. Posjetitelji su imali odlične reakcije na ponudu piva na Žuja pub corneru, a ni raznovrsnim rakijama i cocktails cornerima nisu krili ništa manje oduševljenja.

Publika je od 19h sve više ispunjavala prostor pred glavnom pozornicom MSFa, a dolazak sjajnog Smoke Mardeljana je popraćen odličnom energijom i nabrijavanjem za ostale izvođače. Nakon satak vremena opasnih rima, na stage su se pridružile kolege iz Elementala, za koje  se ništa manje nije očekivalo nego pjevanje u sav glas dobro znanih hitova, koji su započeti pjesmom ‘Neustrašivi’ i pokazali koliko su i Elemental ali i MSF publika neustrašivi. Od 22:30 se osjetio dodatni dolazak publike, koja je sve više i više podizala atmosferu Elementala, pa su svi skupa plesali i pjevali na hitove „Goli i bosi, Malena, Male stvari, Prokleta ljubav“ .

Paralelno s početkom nastupa Elementala, beatovi elektronske glazbe su dopirali s e-MOtion stagea. DJ kojeg smo već najavili kao najmlađeg ovogodišnjeg izvođača Pajs opravdano je otvorio stage koji je do sitnih jutarnjih sati žario i palio, jer su Yakka, Ilija Rudman i LAG nabrijali tu urbanu, undergroundsku, plesnu atmosferu koja jest sinonim za e-MOtion stage. Stage je zaključio  Worda kao lokalna podrška, koji je svojim setovima MSF publici dao savršen kraj ali i prostor za nastavak partyjanja i iduća dva dana festivala.

Ono što se mora izdvojiti jeste da je na main stageu od ponoća zavladala apsolutna ekstaza među publikom. Gustafi su plesnu atmosferu doveli do vrhunca, a publika osim što sat ipo vremena bez prestanka skakala i plesala, samoinicijativno je vodila vlakić kroz čarobnu industrijsku zonu i atmosferu toliko ugrijala da je bila približna pravim mostarskim vrućinama. Ništa manje, pa čak i više se dogodilo nastupom genijalnih Brkova. Punk rock wellness ekstaza ovog benda je bila apsolutno genijalna, a vjerni fanovi su i nakon dva sata svirke, bili raspoloženi za dodatne setove.

Prvi dan Mostar Summer Festa je dokazao da je pred nama fenomenalan vikend, a danas  nastavljamo od 18 h, kada se otvaraju festivalska vrata nastupom Nervnog Sloma, a iza čega slijedi Pearl Jam Tribute, Laka, Hladno Pivo, Krešo Benglaka, dok party na e-Motion stageu vode Maroje, Andrej Jelic b2b Igor HDP , Lawrance Klein, Insolate i TKNO. Točne satnice nastupa možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici www.mostarsummerfest.com, a ulaznice vas čekaju po cijeni od 20 KM na ulazu u Festival. Vidimo se i FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *