Sutra počinje najjače izdanje Mostar Summer Festa!

MSF

Sutra počinje najjače izdanje Mostar Summer Festa!

06 Jun 2019 No Comment 4936 Views

U čarobnoj industrijskoj zoni, nas od sutra pa do subote očekuje odlična glazba i sjajna zabava, a organizatori najvećeg open air festivala na ovom području poručuju kako je sve spremno za 7. Mostar Summer Fest.

Tako publiku dočekuju s dva stagea odlične produkcije s vrhunskih zvukom i nezaboravnim light show efektima kakve gledamo na festivalima širom Europe. Zahvaljujući Festu u Mostar u samo tri dana dolazi čak 29 odličnih regionalnih imena poput Hladnog Piva, Voja V, Partibrejkersa, Brkova, Elementala, Kreše Bengalke, Insolate, Ilija Đoković, Ilija Rudman, Lag, Tkno…

Kako bi festival za sve posjetitelje prošao na najbolji mogući način, organizatori su sumirali neke od glavnih tehničkih informacija, što vjerujemo da će mnoge festivaldžije ovog vikenda zanimati.

SATNICE

Festivalski program i detaljne satnice su poznate već od prošlog tjedna. Napomena da su festivalska vrata svaki dan otvorena od 18 h. Na Main stageu svirke kreću svaki dan već oko 19 h, a na e-MOtion stageu party traje do sitnih jutarnjih sati.  Svakako pozivamo sve  posjetitelje da vizual satnica spreme u mobilne telefone, te pošalju ekipi i prijateljima, kako bi uživanje u glazbenim poslasticama prošlo na najbolji mogući način.

ULAZNICE

Festivalske ulaznice su dostupne još DANAS po cijeni od 45 KM. Kupnjom festivalske ulaznice se osigurava ušteda od 15 KM za sva tri dana ulaza, jer festivalskih ulaznica za vrijeme festa nema. Jednodnevne ulaznice od 20 KM su dostupne i danas ali i u toku festivala na prodajnom štandu festivala, desno od ulaza. Svi oni koji planiraju kupovati ulaznice danas mogu ih naći na info pultu Mepas Malla ili online na sustavu kupikartu.ba

•PRIJEVOZ

Na Festival je moguće doći osobnim automobilom s obzirom na veliki parking koji se nalazi ispred Festivalske zone, a uz to organizatori su osigurali i besplatan Mostar Summer Fest autobus koji će sve večeri Festivala voziti na relaciji Španjolski trg – Mostar Summer Fest. Da biste se vozili autobusom, dovoljno je da dođete na Španjolski trg i sačekate autobus koji će kružno voziti od 18h do 04h. Za posjetitelje Festa tu je i posebna cijena taksija koju mogu ostvariti s kompanijom Moj Taxi koji će sa Španjolskog trga do Mostar Summer Festa posjetitelje voziti po cijeni od 1 KM, a kako biste iskoristili ovu pogodnost dovoljno je da dođete do Španjolskog trga i javite se na Moj Taxi info pult koji će biti pozicioniran na trgu.

AS IZ RUKAVA

Kako bi se na festivalu kreirale posebne uspomene na najbolje festivalsko ljeto, organizacijski tim je otkrio par trikova za nezaboravan provod. Najbitnije, prvenstveno se prepustite i uživajte u svakom mogućem trenutku glazbe i zabave. U interaktivnoj CHILL – OUT zoni vas očekuju Žuja pub corneri s više od 20 vrsta piva, cocktail i rakija corner, roštilj, palačinke, sladoledi. Adrenalinske zabave neće nedostajati ni skokom na dušek, igranjem različitih društvenih igara, a kreativci imaju priliku za face painting i UV painting.

Ono što uvijek valja znati, da se na festival ide u udobnoj obući, jer se na festu ove godine  pleše  tri večeri za redom. Lagana ali i slojevita odjeća nije loš potez, jer nas u čarobnoj industrijskoj zoni ljetni vjetar zna lagano osvježiti. Osim toga festivaldžije su otkrile,(posebice fanovi Hladnog piva) kako na Fest više ne dolaze bez rezervne majice s obzirom na nivo skakanja ispred bine, i porive da majicu pokidaju u naletu njihove najdraže pjesme. Naravno, još bolje opcija je da svratite do Festivalskog fan shopa by Kratki rukav i na licu mjesta gledate kako ekipa printa MSF motive na vašu novu, najdražu Festivalsku majicu. A ono finalno što možemo preporučiti je skupiti ekipu, uzeti transparente, naoružati se dobrom energijom i doći na najbolju zabavu ovog ljeta na Mostar Summer Festu!

Vidimo se sutra pod najljepšim festivalskim zastavicama.

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *