Sve ono što ne smiješ propustiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

MSF

Sve ono što ne smiješ propustiti na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

06 Jun 2019 No Comment 1781 Views

Pregršt zanimljivih događaja ove nas godine očekuje na festivalskom spektaklu Mostar Summer Festkoji se već petu godinu za redom održava u čarobnoj industrijskoj zoni.

Uz odlične koncerte koje će predvoditi Hladno Pivo, Vojko V, Partibrejkersi, Elemental, Ilija Đoković, Insolate, Ilija Rudman, Lag,  vidjet ćemo cijeli niz zanimljivih popratnih programa, a organizacijski tim nam je otkrio što to sve ne smijemo propustiti.

Pregršt zanimljivih događaja ove nas godine očekuje na festivalskom spektaklu Mostar Summer Fest koji se već petu godinu za redom održava u čarobnoj industrijskoj zoni.

Najprije osigurati ulaznice na vrijeme, jer festival počinje za tri dana.

Festivalske ulaznice koje omogućavaju ulaz na sve večeri Festa, , u prodaji još samo danas, sutra i prekosutra. Naći ćete ih online na kupikartu.ba, zatim širom BiH na prodajnim mjestima sustava KupiKartu kao i u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra. Festivalske ulaznice su dostupne po cijeni od 45 KM, dok su jednodnevne ulaznice, koje će biti dostupne za kupovinu i na ulazu na Festival, dostupne po cijeni od 20 KM. Ukoliko se kupi festivalska ulaznica do srijede, svatko će sebi osigurati uštedu od 15 KM.

Ulaskom u čarobnu industrijsku zonu ovog četvrtka, zabava kreće.

Pa tako ne zaboravi svratiti do Žujinog chill out i pub cornera, gdje se možeš rashladiti uz različite vrste piva, a oni koji to vole kraće ili slađe, mogu navratiti do Rakija ili Cocktail cornera. Tu je i gastro bar, sladoled, palačinke i sve ono što je potrebno za okrjepu nakon cjelovečernjeg plesa.

Trodnevnu groznicu začinit će i adrenalinski sadržaji, za one koji avanturi ne znaju reći ne. Visoki selfie toranj može te dignuti čak više od 15 metara u zrak gdje ćeš sa svojom ekipom moći uslikati pravu ljetnu fotku, a viška adrenalina neće nedostajati nakon što skočiš sa velike platforme na dušek od 56 četvornih metara. Atmosferi će pridonijeti i cirkusanti, koje ćemo ovog vikenda vidjeti kako nam uživo donose preformans s vatrom i hodaju na štulama u svojim zanimljivim kostimima.

Nedaleko od toga te čekaju različite društvene igre poput ‘Čovječe ne ljuti se’, Twistera ili Šaha, gdje možeš pokazati svoju natjecateljsku stranu, a festivalskih boja neće nedostajati na face i UV paintingu, dok kući imaš priliku ponijeti svoju karikaturu.

Festivalski fan shop Powered by Kratki rukav u kojem ćete moći na licu mjesta gledati kako se na vašu novu, omiljenu festivalsku majicu radi print službenog dizajna ovogodišnjeg Festivala. Svakako se u svojoj novoj majici ne zaboravi fotkati za društvene mreže ili ispred službenog festivalskog fotografa, jer će vas nakon festivala dočekati bogate galerije prepune festivalskih uspomena i emocije sreće, ljubavi, plesa i veselja koje su dovoljne da bi ljeto službeno započelo.

Vidimo se ispod festivalskih zastavica 27., 28., i 29.6. u čarobnoj industrijskoj zoni!

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *