3 dana, 3 lokacije, 3 ulaznice + 1 gratis!

MSF

3 dana, 3 lokacije, 3 ulaznice + 1 gratis!

06 Jun 2019 No Comment 2018 Views

Mostar Summer Fest  je već odavno poznat mnogima kao vikend s kojim mnogi Mostarci ali i šira regija zvanično označavaju početak ljeta. Magična industrijska zona će se ove godine izgraditi od 27. do 29.6., gdje će sve festivaldžije moći uživati u tri dana glazbe, na dvije pozornice s više od 27 izvođača, te interaktivnom chill out zonom i mnogim drugim sadržajima.

Poznato je kako se na festivale vrlo često ide s ekipom prijatelja, pa tako su se organizatori festivala pobrinuli za još jednu promotivnu akciju, : „3 dana, 3 lokacije, 3 ulaznice + 1 gratis!“, kojim bi svakoj ekipi olakšali dolazak na fest, jer se uz tri kupljene festivalske ulaznice jedna dobiva gratis.

Tako se od četvrtka 20.6. do subote 22.6. na lokacijama mostarskih caffe barova Jazzy bell, Tecó i  Shankly’s Pub, mogu kupiti 4 festivalske ulaznice po cijeni od 135 KM,  čime se osigurava ušteda od 45 KM, jer je četvrta ulaznica besplatna.

 Samo su neka od velikih glazbenih imena u čijim će koncertima uživati publika Mostar Summer Festa Hladno Pivo, Vojko V, Brkovi, Partibrejkersi, Elemental, Krešo Bengalka, INSOLATE, Ilija Đoković, Ilija Rudman, LAG, TKNO i mnoge druge regionalne zvijezde.

Sve dodatne informacije pratite na web stranici www.mostarsummerfest.com, te facebook ( https://www.facebook.com/MostarSummerFest/) i instagram kanalima.

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *