Postani volonter Mostar Summer Festa!

MSF

Postani volonter Mostar Summer Festa!

04 Apr 2019 No Comment 2714 Views

SEDMI po redu Mostar Summer Fest koji će se održati 27., 28., 29.6. u čarobnoj industrijskoj zoni, ove godine već je najavio genijalni lineup s kojim ćemo uploviti u savršen početak ljeta, a od danas traži i prepoznatljive nositelje dobre vibre festa, točnije volontere Mostar Summer Festa.

Voliš glazbene festivale i dobar provod? Priznat ćeš da voliš pjesme Hladnog Piva, Partibrejkersa, Frenkija, a bilo bi fino i okinuti fotku s Vojkom ili Elementalom u backstageu? Oaza zvana e-MOtion stage sa svojim zvijezdama poput Ilije Đokovića, LAGa, Lawrence Kleina te Yakkom su ti definicija dobrog partyja do ranih jutarnjih sati?!

Možda se nikad do sada nisi okušao u volonterskim vodama, a ovo bi bila idealna prilika, ili si pak osoba koju u društvu znaju prozvati imenom profesionalnog volontera, svakako se osjećaj pozvanim, jer MSF ekipa traži UPRAVO TEBE. Mladu i nasmijanu osobu, spremnu za timski rad i organizaciju najboljeg ljetnog provoda.

„Bitno je istaknuti da osim sjajnog provoda, druženja s izvođačima, novog iskustva i kreativnih poslova, volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, stoga ako baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim:

– imaš 18 ili više godina,

– voliš timski rad,

– ne smeta ti zaprljati se,

– krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti,

– prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i

– želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

– adaptacija Festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,

– promocija Festivala putem flyera, plakata i sl.,

– briga oko izvođača i press centra“, objašnjavaju iz organizacije festivala

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Uz osobne podatke (ime, prezime, broj telefona, email) i svoju fotografiju, potrebno je navesti nekoliko razloga u kojima ćeš objasniti zašto baš tebe trebaju uzeti kao volontera Mostar Summer Festa. Nekoliko rečenica, video ili neki drugi kreativni način prijave dolazi u obzir. Sve podatke slati na mail [email protected] ili u inbox njihove službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest . Natječaj je otvoren od 15.4.2018. do 30.4.2018. u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti  Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.

Čekamo vaše prijave i FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *