Najbolji regionalni DJ-evi na najjačem e-MOtion stageu do sada!

MSF

Najbolji regionalni DJ-evi na najjačem e-MOtion stageu do sada!

04 Apr 2019 No Comment 1685 Views

Mostar Summer Fest je svoje ovogodišnje izdanje već nedavnom objavom lineupa za Main stage najavio kao najjače. Sada je došao red na partijanere, čiji oaza zvana e-MOtion stage ove godine ide na najjače!

Svi ljubitelji elektronike će vrhunski uživati jer ove godine festival dovodi najjače regionalne DJ zvijezde: Ilija Đoković kojeg slove kao jedanog od najperspektivnijih DJ-eva Balkana, te Iliju Rudmana i LAGa koji svojim setovima uvode publiku u beatove undergrounda.

Partijaneri će imati priliku čuti i osjetiti atmosferu važnih regionalnih techno izvođača kao što su TKNO, BATTRIC&MIVU, AVOID AKA Vladimir Ačić, SUGAR LOBBY, koji svojim radom i produkcijom osvajaju širu regiju.

e-MOtion stage će ugostiti i house majstora Yakku. On je prošle godine proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a, koji je napravio prvi house album u 19 godina, i time ispisao novu stranicu hrvatske elektroničke scene. Njemu se pridružuje i Lawrance Klein koji nosi naslov pobjednika ‘Burn Residency-a’, respektabilnog natjecanja čiji su članovi žirija renomirani svjetski DJ-evi poput Carla Coxa, dok ga slijedi Maroje koji će stage začiniti setom energičnog pristupa i tehničke dotjeranosti.

Za nezaboravan provod je zadužena i lokalna podrška: Andrej Jelić b2b Igor HDP (ROOF AW), Worda, Alen Milivojević i Pajs.

S najboljim regionalonim DJ-evima, te s imenima Main stagea: Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara, Mostar Summer Fest zaokružuje svoj ovogodišnji, dosad najjači lineup.

U prodaji su Early bird 2 festivalske ulaznice, po cijeni od samo 35 KM za sve dane festivala, dok su dnevne pretprodajne ulaznice dostupne po cijeni od 15 KM, do 15.6.2019. godine. Svoj nezaboravni ljetni provod možete osigurati preko sustava kupikartu.ba , i fizički na nekoj od njihovih prodajnih lokacija. Mostarci svoje karte mogu kupiti i na info pultu Mepas Malla. Za sve one koji dolaze iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, organizatori su se pobrinuli i za organizirane pakete prijevoza, gdje sve informacije možete pronaći na http://mostarsummerfest.com/prijevoz/

Sve informacije pratite na  redizajniranoj web stranici www.mostarsummerfest.com , te facebook i instagram kanalima.

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *