Organizirani prijevoz iz čitave BiH na Mostar Summer Fest!

MSF

Organizirani prijevoz iz čitave BiH na Mostar Summer Fest!

02 Feb 2019 No Comment 1165 Views

Nakon što su prošli tjedan najavili fenomenalan lineup Main Stage-a, Mostar Summer Fest i dalje iznenađuje i ovaj put donosi program organiziranog prijevoza za sve najvjernije fanove željne dobre zabave i nezaboravnog festivalskog iskustva.

Ideja organizacije prijevoza zaživjela je prošle godine nakon raznih upita fanova iz gradova čitave Bosne i Hercegovine. Nit vodilja je osim odličnog glazbenog i festivalskog iskustva, pružiti fanovima i odličan vikend provod. Suncem okupana Hercegovina i čarobna Neretva uz mostarske znamenitosti malo koga ostavlja ravnodušnim.

„U uvodu aftermoviea Mostar Summer Festa 2018. godine, vidimo divne prizore Mostara i okolice, te ekipe koja se odlično provela upravo na dodatnom sadržaju iz prošlogodišnje ponude organiziranog prijevoza. Dobrim iskustvom, odlučili smo se na ponovni pothvat istoga, uz suradnju s Let’s Go Travel & Events agencijom. Tri različita paketa, s mogućnošću dolazaka iz svih gradova Bosne i Hercegovine daje priliku svima da nam se pridruže na Festivalu i dožive fenomenalno iskustvo.“, objašnjavaju iz organizacijskog tima MSF-a.

Festival tako ove godine nudi tri paketa organiziranog prijevoza, pod nazivom Basic, Midi i Full Experience Paket uz kvalificirane pratitelje putovanja i vodiče. Početne točke prijevoza u oba pravca uz spavanje u hostelu te festivalsku kartu organizirane su iz čitave Bosne i Hercegovine.

Sve pakete možete kupiti preko stranice Let’s Go Travel & Events, te pogledati više informacija o načinu plaćanja i rezervacijama.

Organizatori poručuju, da osim organiziranog prijevoza od danas svi fanovi mogu kupiti i drugi krug  festivalskih ulaznica – Early Bird 2 ( ograničen broj ), čija akcija traje do 15.6.2019. godine.

Tako su festivalske early bird 2 ulaznice dostupne po cijeni od 35 KM, a jednodnevne pretprodajne ulaznice po cijeni od 15 KM. Svakako napomena, da kupovinom jednodnevne ulaznice odmah odlučujete na koji festivalski dan želite ići od 27., 28. i 29.6.2019. u čarobnoj industrijskoj zoni (plato Mostarskog sajma). Na web stranici festivala su informacije o tome kada koji izvođač nastupa. Ulaznice su dostupne preko sustava kupikartu.ba, te je fizička prodaja istih omogućena u nekoj od njihovih poslovnica koje možete pogledati na linku ulaznice   .

Uz sve to vrhunac nezaboravnog vikenda u Mostaru, je uživanje u glazbenim poslasticama najavljenih bendova Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara. Lineup za najjači e-MOtion stage do sada, slijedi za nekoliko tjedana.

Više informacija pratite na web stranici www.mostarsummerfest.com, te facebook eventu.

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.

FEEL YR V:BE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *