Daruj krv i preuzmi ulaznicu za Mostar Summer Fest!

MSF

Daruj krv i preuzmi ulaznicu za Mostar Summer Fest!

06 Jun 2024 No Comment 271 Views

Punoljetan/a si i dobrog si općeg zdravstvenog stanja? Ako je tvoj odgovor da, onda si potencijalni darivatelj krvi i već si na pola puta da budeš human. Mostar Summer Fest te poziva da pređeš i drugu polovicu puta: daruj krv i pokaži humanost. Zauzvrat će te nagraditi ulaznicom.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju Mostar Summer Fest organizira u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, održat će se u četvrtak 13.6. od 10 do 12 sati u prostorijama Sportskog centra Kantarevac. Svi darivatelji koji doniraju krv u navedenom periodu moći će na licu mjesta preuzeti svoju MSF ulaznicu.

Cilj ove akcije, koja se organizira uoči Svjetskog dana dobrovoljnih darivatelja krvi, je podizanje svijesti o potrebi za sigurnom krvlju i ohrabrenje pojedinaca da redovno doniraju krv, kako bi krv bila dostupna za sve kojima je potrebna.

Prvi korak u dobrovoljnom darivanju krvi počinje odlukom da želite pomoći onima u potrebi darujući najvrjednije što imate, čime možete spasiti živote drugih ljudi. Darivanje krvi je povlastica zdravih ljudi, a krv je često nezamjenjivi lijek.

Budimo plemeniti – darujmo krv. Zdravlje svima!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *