Poznat dodatni sadržaj MSF-a: 100 i jedan način stvaranja festivalskih uspomena

MSF

Poznat dodatni sadržaj MSF-a: 100 i jedan način stvaranja festivalskih uspomena

06 Jun 2024 No Comment 87 Views

Na trenutak zaustavite sve što radite, uzmite vremena za hladno pivo i nazdravite najtoplijem godišnjem dobu. Ljeto, o ljeto, tako te dobro vidjeti opet.

Bogat dodatni sadržaj MSF-a

Cvrčci i muzika. Festivali i pivo. Mostar Summer Fest i Tuborg. Novi generalni pivski sponzor festivala u festivalskoj zoni gradi Tuborg PUB. Pivo, pivo i sve vrste piva i hektolitri piva u Tuborg PUBu samo s jednim ciljem: da ugase žedno festivalsko grlo. Ako ipak tražite nešto kraće i jače, svratit ćete do Rakija kornera i izabrati neku od više od 30 vrsta rakija. Dašak egzotičnosti mostarskoj večeri možeš dodati u Red Bull Zoni gdje će se pripremati ljetni kokteli, a za ljubitelje gina tu je vrhunska Bulldog Gin Zona. Zabavu podigni na novi nivo u Jack Daniels Zoni, a ljetne temperature na trenutak spusti osvježenjem u Coca Cola Zoni.

Za ispratiti svaki festivalski nastup potrebna je i redovita energetska nadopuna. Za nadoknađivanje kalorija skokni do Food Cornera, jer će te tamo dočekati BBQ & burgeri & ramstek sendviči & još mnogo toga.

Budući da ćeš na festivalu stvoriti najbolje uspomene, ne zaboravi ih zabilježiti u Eronet Zoni gdje ćeš pronaći Fotkalo 360 & RetroPress Cameru. U chill out zoni NLB Banke moći ćeš uzeti predah od užarenih nastupa, ali i s ekipom zabilježiti nezaboravne trenutke u photoboothu.

British American Tobacco će tijekom festivala predstaviti svoje GLO električne uređaje za cigarete i VUSE vape-ove.

Cashless plaćanje

Plaćanje na festivalu bit će moguće isključivo festivalskom bezgotovinskom karticom. Festivalsku karticu moći ćeš preuzeti na za to predviđenim mjestima, položit ćeš željeni iznos i koristiti je sva tri dana festivala. Iskoristi priliku da na festivalsku karticu uplatiš 20 KM svojom NLB Mastercard karticom, jer te NLB banka nagrađuje s dodatnih 10 KM.

Povrat nepotrošenih sredstava s kartice izvrši posljednju festivalsku večer do 3 sata iza ponoći, jer naknadna refundacija neće biti moguća.

Zgrabi festivalske ulaznice uz uštedu od 23%

Osiguraj svoju ulaznicu već danas, jer popusti važe još samo nekoliko dana. Kupovinom festivalske ulaznice po cijeni od 69 KM uštedi 23%, a u prodaji možeš naći i jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 30 KM.

Ulaznice se mogu kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *