Budi volonter na 10. Mostar Summer Festu!

MSF

Budi volonter na 10. Mostar Summer Festu!

06 Jun 2022 No Comment 1223 Views

Ljeto nam se vratilo, a s njime i Mostar Summer Fest. Jubilarni deseti.

Prljavo kazalište, Psihomodo pop, Galija, Orthodox Celts, Repetitor, Buč Kesidi, z++, Smoke Mardeljano, Krankšvester, Frenkie, Kontra & Indigo, Muha, Živac Maradona, Deca iz vode (EKV tribute) i Sm4llpox čine ovogodišnji festivalski lineup, sastavljen od par provjerenih imena stare škole i mnogo izvođača mlade garde, onih imena na kojima glazbena budućnost regije počiva. Kako li smo nestrpljivi dočekati ih ovog kolovoza/augusta kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 4.8. u 19:00 h.

A kako bi te kapije i cjelokupni festival za početak kolovoza/augusta bili u potpunosti spremni, organizacijski tim (Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ) je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz Mostar Summer Fest program volontiranja. Sudeći po iskustvima volontera iz prethodnih godina, dani provedeni s organizacijskim timom u kreiranju Mostar Summer Festa postaje najljepši mogući dio ljetnih uspomena.

Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu. Stoga, ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

• veseli te rad u timu,
• imaš 18 ili više godina,
• ne smeta ti zaprljati se,
• krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i točnosti,
• prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
• želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

• adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone, itd.,
• promocija Festivala putem flyera, isl.,
• briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da ukratko napišeš i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka, te uz svoju fotografiju i osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon, mail adresa i grad iz kojeg dolaziš) pošalješ na mail [email protected] ili u inbox službene facebook stranice www.facebook.com/MostarSummerFest.

Natječaj je otvoren od 10.6.2022. do 19.6.2022. (nedjelja) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.

Ovog kolovoza/augusta glazbom slavimo život i ljeto na Mostar Summer Festu.
Lijepi dani su pred nama.
Budi volonter Mostar Summer Festa.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *