Zgrabi najpovoljnije ulaznice za 9. Mostar Summer Fest!

MSF

Zgrabi najpovoljnije ulaznice za 9. Mostar Summer Fest!

08 Aug 2021 No Comment 628 Views

Mostar Summer Fest i ovog ljeta donosi najotkačenije plesanje i pjevanje iz sveg glasa pod otvorenim nebom u Mostaru.
Rezerviraj datume 2., 3. i 4.9. jer te očekuje nezaboravna ljetna zabava. Ove godine Mostar Summer Fest ti je još bliže, pridruži se ovom vrhunskom provodu u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac.

Line-up festivala čine dobro poznata lica i glasovi koje ne smiješ propustiti: Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta.

Festivalske ulaznice po cijeni od 35 KM već su u prodaji, a od danas su dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 25 KM.
Zgrabi svoju festivalsku ulaznicu kao najpovoljniju opciju i uštedi 30%!

Ulaznice se mogu kupiti online preko sustava kupi kartu ili direktno na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

Festivalska ulaznica vrijedi za petak 3.9. i subotu 4.9. dok je u četvrtak 2.9. prvi dan festivala ulaz slobodan za sve.

Pored odličnog glazbenog programa organizatori su se pobrinuli da te i ove godine na Mostar Summer Festu čeka nezaobilazna Chill out zona sa zanimljivim kornerima i ostalim interaktivnim sadržajem.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

Organizacijski tim radi ‘punom parom’ i s nestrpljenjem iščekuje da za manje od mjesec dana cijeli grad opet odiše festivalskim duhom i razvuče ti osmijeh na lice.
Javi ekipi jer #TiSiFest.

Vidimo se!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *