Mostar Summer Fest najavljuje One Day Fest Edition: Nastupaju Let 3, After Affair i Elliot

MSF

Mostar Summer Fest najavljuje One Day Fest Edition: Nastupaju Let 3, After Affair i Elliot

10 Oct 2020 No Comment 2022 Views

Mostar Summer Fest vraća dašak festivalske energije u Grad na Neretvi. Naime, 7. studenog u dvorištu Sveučilišne biblioteke održat će se jednodnevno izdanje festivala na kojem nastupaju Let 3, After Affair i sve uspješniji mostarski bend Elliot.

50 sretnih dobitnika koje izvučemo putem nagradne igre na društvenim mrežama imat će priliku uživo pratiti festival potpuno besplatno, te se na taj način prisjetiti u ovom “novom normalnom”, onog starog, koje nam svima nedostaje.

Također, za sve one koji ne budu mogli uživo biti na festivalu, omogućili smo online prijenos na našem službenom Facebook profilu, a snimanje vrhunskom opremom bez sumnje će u svaki dom donijeti festivalsko ozračje.

U najtežim situacijama važno je održati pozitivnu energiju i usmjeriti je u pravom smjeru stoga je organizacijski tim festivala vrijedno radio kako bi ljubitelji dobre glazbe, festivalske vibre i sigurnog druženja, i u ovakvim vremenima osjetili dio Mostar Summer Festa.
Pratite nas na našoj web stranici Mostar Summer Fest kao i na službenim Facebook i Instagram profilima gdje uskoro objavljujemo i detalje nagradne igre. Sretno svima!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *